Pray For Manchester

Hei, mine tanker disse dager går til Manchester og til alle de som var på konserten, og deres venner og familie. Det er helt sykt hvordan noen kan gjøre et sånt og på en konsert hvor det er urolig mange barn og ungdommer. Jeg har selv vært på mange konserter men nå er jeg nesten litt usikker på om jeg kommer til å dra på en konsert igjen. Jeg er generelt ganske redd for terror, og når ting som dette skjer på steder som jeg trodde var drøyt for IS å gjøre terror på da begynner jeg å lurer på hvor man egt kan dra. Jeg bor i Oslo, jeg er tenker på terror hver eneste gang jeg nærmer med byen. Det er en helt forferdelig følelse, det var helt uaktuelt at jeg skulle nærme meg byen på 17.mai. Jeg reiste heller et annet sted å så på toget der. Når 22 juli skjedde så satt jeg hjemme i stua sammen med foreldrene mine, og det vi trodde var et torden var vist en bombe. At sånne ting kan skje her i lille Norge er sykt. Jeg tenker veldig mye på det, og når sånne ting som dette skjer da så blir jeg ekstremt redd. 

Vis dere ikke hadde fått med dere det som skjedde i Manchester, så var det trolig en selvmordsbomber fra IS som sprang seg selv ved den ene inngangen til arenaen. Det var på konserten til Ariana Grande, hun hadde gått av scenen da eksplosjonen skjedde. Det er mange som er skadet og mange som dessverre omkom i eksplosjonen. Det er pågrepet flere menn som kan ha noe med hendelse å gjøre. Det var flere steder i Manchester som ble evakuert etter eksplosjonen pga sikkerhet. 

Jeg håper virkelig Manchester kan reise seg sterkt etter dette. Mine tanker går til alle som er berørt av dette på noen som helst måte. 

PRAY FOR MANCHESTER!

- Sarah<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sarah Katle

Sarah Katle

16, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits